OpenCores
URL https://opencores.org/ocsvn/System09/System09/trunk

Subversion Repositories System09

[/] [System09/] [trunk/] [rtl/] [System09_Digilent_Atlys/] - Rev 217

Rev

Go to most recent revision

Filtering Options

Clear current filter

Rev Log message Author Age Path
217 Extended debug sw to show keyboard data. PS/2 keyboard now works on USB HID (you must use a PS/2 keyboard + PS/2-to-USB dongle for it to work). davidgb 536d 14h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
215 Update project after switching to xilinx block ram davidgb 536d 17h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
213 updated project file davidgb 536d 17h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
212 Switched from VGA output to HDMI output. davidgb 536d 17h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
209 Started adding in keyboard (not tested).
Added in green-only VGA output thru Pmod port to PmodVGA J2 port.
Started working on HDMI output
davidgb 536d 19h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
195 Switched to using the UART over usb for the console port. davidgb 602d 15h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
194 Finally have a working board. davidgb 602d 15h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
192 Fixed part of the ACIA problem - the polarity of the NMI was wrong. Now get clean output but input to the ACIA is not working. davidgb 602d 18h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
189 Remove unused file. Created by ISE gui. davidgb 609d 09h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
188 update options to match what the ISE gui does davidgb 609d 10h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
186 Somewhat functional boot to SBUG. ACIA freq is wrong but sometimes works if hyperterm set to 115kBps davidgb 609d 18h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
185 Reverted back to the single-step version - something was broken davidgb 609d 19h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
176 Don't delete system09_impact.cmd on 'clean' davidgb 610d 09h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
175 Corrected RS-232 pin connections. Cleaned up code. Removed debug code.
System boots but the baud clock must be wrong - get garbage on hyperterm.
davidgb 610d 09h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
174 Added button debounce. Single-step button. multiplex LED to show nibbles of addr and data for debug. Confirmed that CPU is reading from sys09swt.vhd SBug ROM correctly. Still need to debug ACIA output. davidgb 610d 13h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
173 Add another 16k BRAM for 56K total memory davidgb 612d 08h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
171 remove old Xess files davidgb 612d 14h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
170 More debugging. Can now see cpu_addr incrementing correctly.
Added 32k BRAM 0000-7FFF.
davidgb 612d 14h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
169 Fixed clock connection and reset button polarity. Debug LED counting and cpu_clk now indicates some activity. davidgb 612d 20h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/
168 Added more pinloc info. Switched RS-232 to use PMOD connector for more h/w debug visibility. davidgb 612d 20h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/

1 2 Next >

Show All

powered by: WebSVN 2.1.0

© copyright 1999-2022 OpenCores.org, equivalent to Oliscience, all rights reserved. OpenCores®, registered trademark.