OpenCores
URL https://opencores.org/ocsvn/System09/System09/trunk

Subversion Repositories System09

[/] [System09/] [trunk/] [rtl/] [System09_Digilent_Atlys/] [system09.vhd] - Rev 222

Rev

Details | Compare with Previous | Blame

Filtering Options

Clear current filter

Rev Log message Author Age Path
222 Added SPI master to project. Pick up Atlys rom davidgb 493d 09h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
217 Extended debug sw to show keyboard data. PS/2 keyboard now works on USB HID (you must use a PS/2 keyboard + PS/2-to-USB dongle for it to work). davidgb 496d 13h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
212 Switched from VGA output to HDMI output. davidgb 496d 17h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
209 Started adding in keyboard (not tested).
Added in green-only VGA output thru Pmod port to PmodVGA J2 port.
Started working on HDMI output
davidgb 496d 19h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
195 Switched to using the UART over usb for the console port. davidgb 562d 14h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
194 Finally have a working board. davidgb 562d 14h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
192 Fixed part of the ACIA problem - the polarity of the NMI was wrong. Now get clean output but input to the ACIA is not working. davidgb 562d 18h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
186 Somewhat functional boot to SBUG. ACIA freq is wrong but sometimes works if hyperterm set to 115kBps davidgb 569d 17h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
185 Reverted back to the single-step version - something was broken davidgb 569d 19h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
175 Corrected RS-232 pin connections. Cleaned up code. Removed debug code.
System boots but the baud clock must be wrong - get garbage on hyperterm.
davidgb 570d 09h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
174 Added button debounce. Single-step button. multiplex LED to show nibbles of addr and data for debug. Confirmed that CPU is reading from sys09swt.vhd SBug ROM correctly. Still need to debug ACIA output. davidgb 570d 12h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
173 Add another 16k BRAM for 56K total memory davidgb 572d 08h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
170 More debugging. Can now see cpu_addr incrementing correctly.
Added 32k BRAM 0000-7FFF.
davidgb 572d 13h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
169 Fixed clock connection and reset button polarity. Debug LED counting and cpu_clk now indicates some activity. davidgb 572d 19h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
162 stripped down to most basic system (no vdu, keyboard, sdram, ide, etc). davidgb 573d 08h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
148 Check in Atlys work davidgb 817d 00h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd
141 Started work on version for Digilent Atlys SPARTAN6 board (does not build, just infrastructure to start the project) davidgb 852d 17h /System09/trunk/rtl/System09_Digilent_Atlys/system09.vhd

powered by: WebSVN 2.1.0

© copyright 1999-2022 OpenCores.org, equivalent to Oliscience, all rights reserved. OpenCores®, registered trademark.